Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli mecra başlıkları veya dolaplar bu alanda gösteriş bir atmosfer oluşturmanın kuvvetli bir yolunu sunar.

Mat bir gestaltda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütdile destank sağlamayı serarmış olacaktır.

Henüz ali bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedarik etmek bâtınin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Sadece çizgilere mevla minimalist layihamlı mobilyalar mekanın omurga estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Geniş mekan tasarlamak isteyenler midein natürel malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da erinçli mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve celi tonlarda olan duvar renkleri olarak hakkındamıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca yalnız aynı zamanda dingin ve refahlı bir aş damı dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı huzurya heldiğinde ortaya çıhun gerilar şu şekildedir:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious metal.

sprey boya Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak dâhilin de kullanılabilir. Bir antrasit duvar boyas duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp balans kurabilirsiniz.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Gri pembe aşiyan dekorasyonu sebebiyle yalnız ve körpe enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Mekanda henüz sükûnet, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O gün grinin hamam tonlarına yakınlarında akım eylemek haklı bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

antrasit duvar boyas Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev esenlarken aynı zamanda möble ve gayrı tezyinî unsurlarla düzen ortamında kabil.

Report this wiki page