Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda düz ve zarif bir görünüm sunar.

Siz de gri duvar boyası için fen sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulamalı bir şekilde istediğiniz her şeyi mükemmel bir şekilde boyayabilirsiniz.

Döşek sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Evinizde tabii bir el halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle tombul bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda ak ve tertipli bir görünüm elde buyurmak isteseniz birlikte zorlamasız kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran parafin rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi harcamak sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Habbe iç duvarları haricinde, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Münezzeh ve ferah bir vasat hissini en elleme şekilde yansıtmanızı sağlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, antrasit renk tonları pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koca bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve goldfix pastel antrasit renk tonları bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve elan derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page